Професионална мрежа

Въпроси & отговори

Категории
Затворен въпрос от Геновева Стоянова
Отговори на въпроса
Отидете на Профила си, след това кликнете върху Настройки. Най-долу на страницата ще видите Закриване на профил. Кликнете върху него и ще ви поиска паролата. Напишете я. Това е всичко.
Отговор от Валя Димитрова | Търговия, Independent partner
06 юни 2017, 12:20