Професионална мрежа

Преглед на профил

 • Образование
 • VII СОУ "Найден Геров"
  България / гр.Варна
  от 1996 - до 1999
  (Средно)
 • Професионално умение
  • 1 Управление на персонала 
 • Групи
 • Група за споделяне на опит относно въпроси, свързани с подбора на кадри, управлението на човешките ресурси, бизнес психология, лидерство и мениджмънт.
  Вие можете да печелите достатъчно средства /всеки месец от 5-60$ до над 150$ долара/, работейки в Интернет. Колко ще спечелите, зависи само от Вас! Няма ограничения - получавате толкова, колкото си заработите.
  За всички, които имат, започват или искат да развиват собствен бизнес.
  За всичко ново в Probook. И за всеки, който има въпроси.
  подбор на персонала, поведение на управителя.........
  Група за хора които преследват своите цели в живота. В ГРУПАТА НЕ СЕ ТОЛЕРИРА РЕКЛАМА НА КОМПАНИИ. Нека си говорим само за бизнес принципи!
  Рекламни идеи и трикове! Маркетингoви похвати ...
  Какво ни харесва и какво не в бившите ни и настоящи работодатели. Ако е удобно може да се споменават и имената на фирмите.
  Европейски проекти, Еврофинансиране
  Група за споделяне на опит в областта на правото - консултации, идеи и работа.
  Група за бъдеши и настоящи родители. Групата е създадена за всеки, който търси и/или може да помогне с отговор и/или съвет във връзка с отглеждането и възпитание на своите деца.
  “ ДОБРАТА КУХНЯ Е ОСНОВАТА НА ЧОВЕШКОТО ЩАСТИЕ”- ЖОРЖ – ОГЮСТ ЕСКОФИЕ За ПРИЯТЕЛИ, ПОЗНАТИ, НЕПОЗНАТИ и за ВСИЧКИ, които са омагьосани от миризмата на кухнята, мечтаят да творят собствени рецепти и да диктуват менюто в заведенията.
  Присъедини се - и ТИ си поканен.
  Селският туризъм предлага нещо просто, но гарантирано – спокойствие, грижовно обслужване и здравословна храна.
  Група за храните и напитките
  Седмичник за имоти, строителство, архитектура, обзавеждане. Специализирано издание за реклама. Ако продавате, купувате,наемате,отдавате под наем - това е Вашето издание.
  Групата има за цел обмяна на опит и професионално усъваршенстване в сферата на медико-социалната дейност.
  Наздраве, Дами и Господа
  Търсене на обяви за автомобили, работни места, недвижими имоти, Домашни любимци, Ева и други,дай ми.Най-добър сайт за онлайн обяви в България!
  Да установи сътрудничество по въпроси на здравното и социално подпомагане. Сътрудничество и работа в мрежа относно въпроси на здравеопазването и социалното благосъстояние.
  За любителите на марката!
  Гипсови продукти на марка " ATISKAN ",итонг, плоскости за покрив - korobit, черна хартия - с/ или без зебло, ПВЦ мембрана под керемидна изолация, стълби- метални, лайсни за фаянс и теракот, кабелни канали, фаянс, теракот и гранитогрес, окачен таван
  Всичко свързано с бързото хранене ,ресторантиорството и още много друго
  vsi4ko za na6iq grad
Професионална мрежа
Търсене на хора в Probook
И не забравяйте - връзките решават всичко!
Хора с подобни имена