Професионална мрежа

Преглед на профил

 • Настояща позиция
 • Собственик, управител и дентален лекар
  Дентална клиника Diamond Smile София
  България / гр.София
  от Юни 1996 - до момента
  УСМИВКА, СЪЗДАДЕНА С ЛЮБОВ!
  DIAMOND SMILE – ДЕНТАЛНА КЛИНИКА ЗА ИЗЯЩНО ИЗКУСТВО
  Ние рисуваме усмивки. Усмивките на Вашите мечти!

  КОГАТО ЛЮБОВТА И УМЕНИЕТО РАБОТЯТ ЗАЕДНО, ОЧАКВАЙТЕ ШЕДЬОВЪР

  „Аз имам непретенциозен вкус. Напълно ми е достатъчно най-доброто.” Оскар Уайлд
  Условията на криза са трамплин за креативност, нови идеи и възможности. Време за скок. Преструктуриране, нова нагласа, ново мислене! Промяната е неизбежна. Всичко се променя. Вселената се променя. Променяме се и ние!

  Нашият екип избра риска, избра да творим, анализираме и инвестираме! В резултат на планиране и дългосрочна програма с цели, търсене на алтернативи, инвестиране в обучение и научна литература, интегриране принципите на бизнеса в нашата дейност, нестандартно мислене, търпение и гъвкавост, в резултат на любовта ни към нашата професия – да даряваме красиви усмивки, ние открихме уникалната Art&SPA дентална клиника DIAMOND SMILE София. Sexy Smile Design! Ексклузивни решения за Вашата усмивка! “Няма опитвам! Има само правене и не правене!”Star Wars

  МАГИЯТА НА УСПЕХА. Развитието на Дентална клиника DIAMOND SMILE е свързано със собственото развитие и самоусъвършенстване, което намира отржение в модерната и творческа атмосфера на нашата работа, в комплексения подход към денталното и холестично здраве и в топлите и сърдечни отношения с нашите пациенти. Както отбелязва Уинстън Чърчил: "Изхранваме живота си с това, което получаваме, но създаваме живота си с това, което даваме."

  Важно е да вярваме в себе си! И да действаме. Да рисуваме голямата картина и да следваме малките стъпки към нея! Всеки ден! Ние градим нашите мечти и съкровени желания, ние избираме да бъдем по-мъдри, можещи, богати и обичащи, да бъдем по-добри от вчера, да се състезаваме със себе си, не с другите. „ Креативността е по-важна от знанието. Знанието е ограничено, креативността обгръща света.” Албърт Айнщайн Всяко предизвикателство е ключ към по-високо стъпало, към нови умения и нови възможности – забавлявайки се!

  Формула за работа в екип: Уникално съчетание на личности и на ценности на всички от екипа. Широко скроени и решителни хора, които просто скачат и се гмуркат в дълбокото и правят нещата да се случват. Гъвкавост, определяне на приоритети и отдаденост на идеята. Блясък в очите, амбиция за развитие и креативност. Ентусиазъм, въображение и чувство за хумор! Самоирония и любопитство! Дългът ни кара да правим нещата добре, но любовта ни кара да ги правим красиво!

  Успелите хора са хора на действието. Те имат вътрешна сила, смелост и кураж, вземат решения, работят повече от останалите и следват страстта си. Нашият екип в продължение на 16 години предлага изключително изживяване, сигурност, разбиране, модерно дентално изкуство, подкрепа и диамантена усмивка! „Логиката ще те отведе от точка А до точка В. Въображението ще те отведе навсякъде!” Алберт Айнщайн

  Нашата мисия е да бъдем надежден партньор по пътя към хоризонта, където здравето, творчеството и интуицията се обединяват със света на бизнеса, разрушавайки стереотипите, преодолявайки страховете от различното и неизвестното, изграждайки бляскавия път на успеха! „Няма нищо по-висше и прекрасно, от това да даваш щастие на много хора.” Лудвиг ван Бетховен

  Проектът, по който работим в момента, е свързан с Денталния туризъм. Това дава възможност за предлагане на една модерна стоматология по ISO стандарт и за създаването на един добър имидж на денталната ни медицина в чужбина. Едно послание извън България, една визия, професионализъм и желание да сътвориш нещо ново.
  Правим това, което обичаме, обичаме това, което правим, както и хората, за които го правим!
  "Чудно нещо е животът - ако отказваш да приемаш друго освен най-доброто, много често го получаваш." Съмърсет Моъм
 • Образование
 • Софийски Университет "Св. Климент Охридски" (СУ)
  България / гр.София
  от 2002 - до 2006
  Клинична и консултативна психология (Магистър)
 •  
 • Медицински университет (МУ)
  България / гр.София
  от 1990 - до 1996
  Дентална медицина (Доктор)
 • Професионално умение
  • 1 Комуникативност 
  • 1 Консултантски услуги 
  • 0 Преподавателски умения 
  • 0 Стоматолог 
 • Групи
 • Група за споделяне на опит относно въпроси, свързани с подбора на кадри, управлението на човешките ресурси, бизнес психология, лидерство и мениджмънт.
  За всичко ново в Probook. И за всеки, който има въпроси.
  Рекламни идеи и трикове! Маркетингoви похвати ...
  Литература, книги, учебници, които четем.
  Група за споделяне на опит в областта на правото - консултации, идеи и работа.
  Това е мястото, от където всеки който пожелае, може да пазарува екологични решения за Своите битови и здравословни проблеми. Основното правило е: Да се споделя единствено и само собствен положителен опит.
  Целта на тази група е да се обсъди идеята за Дискаунт Клуб в Probook. Всеки със собствен бизнес може да се включи. След като стане член на клуба, дава отстъпка на всички останали членове и купува техните стоки и услуги също с отстъпки.
  Всички търсят по-добро здраве, по-добри доходи, по-приятна работа, по-добър стандарт на живота...
Професионална мрежа
Търсене на хора в Probook
И не забравяйте - връзките решават всичко!
Хора с подобни имена
гр.Благоевград