Професионална мрежа

Преглед на профил

 • Стоян Борисов

  България / гр.София

  Консултант, Менторинг Клуб

  Бизнес, консултантски услуги

 • Настояща позиция
 • Образование
  • Средно спортно училище "Чавдар"
 • Настояща позиция
 • Консултант
  Менторинг Клуб
  България / гр.София
  от Април 2011 - до момента
  ОНЛАЙН Клуб за хора, които преследват своята цел в живота. Свържи се с консултант, за да ти помогнем да постигнеш успешен бизнес от дома!
 •  
 • Независим партньор
  EPXBody
  Съединени Американски Щати / 1485 W Hill Field Rd Ste 202 Layton, UT 84041-7342
  от Ноември 2012 - до момента
  Успехът е повече от пари. "Реализирай потенциала си. Станете по-добри, по-уверени. Вярвайки в хората, ти им помагаш да открият истинския успех.
  http://www.epxbody.com/bgnatural
 • Образование
 • Средно спортно училище "Чавдар"
  България / гр.София
  от 1981 - до 1987
  (Средно)
 • Професионално умение
  • 1 Работа с клиенти 
  • 1 Работа с клиенти 
 • Групи
 • Вие можете да печелите достатъчно средства /всеки месец от 5-60$ до над 150$ долара/, работейки в Интернет. Колко ще спечелите, зависи само от Вас! Няма ограничения - получавате толкова, колкото си заработите.
  Група за хора които преследват своите цели в живота. В ГРУПАТА НЕ СЕ ТОЛЕРИРА РЕКЛАМА НА КОМПАНИИ. Нека си говорим само за бизнес принципи!
  Групата на България
  Нека разменим идеи и опит в областта на рекламата ...
  Групата се създава за он-лайн споделен опит на успешни практики при продуктовите марки, позиционирането им, отговор на целия микс и новите методи за работа - авангардни техники и нет практики. Нека споделим!
  Имате сайт, който има индексирани линкове Google ? Елате да разменяме !
  Присъедини се - и ТИ си поканен.
  Група за споделяне на щастието, успехът, начините за успокояване и обогатяване на умът, нещата които ни зареждат с положителни емоции, методи на релаксация...
  За всички любители на животните и приказните природни забележителности.
  Фондация в обществена полза "Едни от нас" е създадена за подобряване живота на хората с увреждания.
  Освен счетоводната, мениджърска, маркетингова, одиторска и други дейности, компания ЕФА ООД започна и ново предизвикателство управление на създадени по наша идея сайтове.
  „Нека храната ви бъде лекарство и лекарството – храна“ Хипократ Хранителните добавки не са лекарства. Това са естествени биохрани (алое, асаи, коластра, спирулина) или витамини, минерали и есенциални мастни киселини, извлечени от натурални продукти и пре
  Тук ще обсъждаме как да се предпазим от болести и неразположения, използвайки природни и нетрадиционни средства. Без реклами на компании и продукти.
  Всички търсят по-добро здраве, по-добри доходи, по-приятна работа, по-добър стандарт на живота...
  Целта на групата е да съдейства на бизнесите да се популяризират успешно чрез споделяне на добър опит, креативни начини и работещи практики в областта на бизнеса и маркетинговите комуникации.
  За да стимулираме собствената си икономика трябва да купуваме, уважаваме и произвеждаме български продукти.
  Всичко за здравословните и безопасни условия на труд,въпроси и отговори,обмяна на опит,служби по трудова медицина,законодателство,стандарти за управление на ЗБУТ,търсене и предлагане на работа или услуги относно ЗБУТ и др.
  ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ, КОЗМЕТИКА,ПАРФЮМИ,ФИЛТРИ ЗА ВОДА,КАФЕ и МНОГО ДРУГИ
  Добре дошли в светът на Сибирско здраве.Тук ще намерите решение на вашите здравословни проблеми.Предлагаме комплексни решения и изготвяме строго индивидуални програми за възстановяване и поддържане на здравето.
  Предложенията по молба на участниците в групите са представени от Иван Радичев - гражданин и учител и Сертифициран Експерт-обучител провел 11 Обучения във Видин, Монтана, Враца, Разград, Кърджали, Трън, Пловдив, София и Силистра по проект BG051PO001-3.1.0
  България без граници - пределно ясно е казано. Сайтът цели да информира, да помага, да обединява и да популяризира "всичко българско и родно" по света и у нас.
Професионална мрежа
Търсене на хора в Probook
И не забравяйте - връзките решават всичко!
Хора с подобни имена
гр.Пловдив