Професионална мрежа

Помощ

Помощна страница на Probook
 • Проблеми с регистрация и вход
  • Не мога да се регистрирам

   За да се регистрирате в Probook трябва да попълните своите име и фамилия на кирилица и да въведете валиден e-mail адрес. След това да изберете избраната от Вас парола, която трябва да съдържа поне два различни типа символи (напр. големи и малки букви или малки букви и цифри). Да изберете как да се обръщаме към Вас, рождена година и да се съгласите с общите условия .

   Моля, при регистрация проверявайте въведеният от Вас e-mail адрес за евентуални грешки (сгрешени или разменени букви и други).

   Пример за невалидно име: Ivan (изписано на латиница), пример за невалидна фамилия: Петров Иванов (съдържа интервал).

  • Не мога да вляза в профила си

   След като се регистрирате трябва да потвърдите регистрацията си чрез изпратения на Вашия e-mail линк. Ако e-mail-ът не пристигне в следващите 5 минути, моля проверете в папка "спам" и, ако и там го няма, можете да съобщите за проблем.

   В профила си можете да влезете чрез Вашите e-mail адрес и парола, с които сте се регистрирали.

  • Забравил/а съм паролата си

   Ако сте забравили паролата си можете да я смените от страницата за забравена парола.

   При направена заявка ще получите e-mail с връзка към страницата за смяна на паролата, от където ще можете да завършите процеса.

  • Имам друг проблем с регистрацията или влизането

   При наличие на друг проблем, свързан с регистрацията или влизането в Probook, можете да съобщите за проблем, както и да се свържете с нас по един от посочените начини на страницата за контакти.

 • Основни въпроси за Probook
  • Какво представлява Probook и как може да ми бъде от полза?

   Probook е социална мрежа с изцяло професионална насоченост. Probook дава възможност на своите членове да общуват и споделят под различни форми интересни събития и въпроси от професионалния си живот, да намерят подходящата работа. Чрез Probook може да създадете връзки с всеки значим за Вашата кариера човек. Секциите "Групи", "Въпроси и Отговори", "Събития", "Новини", "Работа" и "Анкети" предоставят отлични възможности за on-line професионално общуване.

  • Защо да попълня профила си?

   Попълвайки своя профил потребителите изграждат своята професионална идентичност онлайн, контролират я и я развиват във времето. Вашият профил е Вашето представяне в професионален план, за търсещите работа играе ролята на CV.

  • Защо да се свързвам с хора?

   Създавайки връзки в Probook изграждате и поддържате онлайн контакти с колеги, бизнес партньори и състуденти, също така реализирате и нови такива. Това е изключително ценно в съвременния свят, където хората често сменят работните си места. Профилът Ви в Probook, обаче, е винаги актуален. Той Ви позволява да поддържа връзка със своите онлайн професионални контакти, да имате достъп до много инструменти за комуникация и сътрудничество и дори да откриете нови възможности за успешна професионална реализация.

 • Начало
  • Желаете ли да установите връзка с приятели и колеги, регистрирани в Probook?

   Чрез въвеждане на Вашия e-mail адрес можете да импортирате контактите си директно от него. След това можете да изберете кои от тях да поканите в Probook и да се свържете с тях, както и да се свържете с тези, които вече са тук.

  • Probook новини

   Блокът Probook новини показва последните най-споделяните новини в Probook.

   Всички новини можете да прегледате от секцията "Новини".

  • Коя е моята мрежа и какво означава "Споделяйте информация с хората от Вашата мрежа"?

   Вашата мрежа оформят всички Ваши връзки - това са хората в Probook, с които сте се свързали. Когато споделите новина, гласувате в анкета и т.н., на кратко - извършите действие в Probook, което касае и Вашите връзки, то това действие се отбелязва в секцията "Начало".

   По същата логика когато Ваша връзка извърши такова действие, вие виждате това. По този начин разбирате от какво се интересуват Вашите връзки, кога променят работата си и т.н.

  • Прикачете линк? Добавете линк в "Новини"?

   Ако прикачите линк, това означава, че само хората от Вашата мрежа ще видят това, което сте споделили, ще могат да го коментират и харесват.

   Ако добавите линк в "Новини" (предполага се, че това ще бъде новина), това означава, че всички в Probook ще видят линка и ще могат да го споделят с техните връзки.

  • Хора, които може би познавате

   В дясно на началната страница ще видите блок "Хора, които може би познавате". Ако не виждате този блок, значи Вашият профил най-вероятно не е попълнен или Probook не може да намери хора, които са били или в мометна са близки до Вас и Вашите интереси. Попълнете профила си максимално.

   Ако виждате блока, ще забележите, че на всяко посещение на страницата тези хора се сменят. Вие можете да им изпратите заявка за свързване, придружена със съобщение.

  • Кой е разглеждал Вашия профил

   Малко по-надолу е блокът "Кой е разглеждал Вашия профил", в който се появява статистика за това колко различни потребители са разгледали Вашия профил през последните 6 месеца. Колкото по-активни сте в Probook, толкова по-посещаван ще бъде и Вашият профил, а колкото по-посещаван е Вашият профил, толкова по-голяма е вероятността да получите добри предложения за работа.

  • Вашата мрежа от връзки

   Това са броят на хората, с които сте свързани и броят на хората (до връзките на връзките на Вашите връзки), с които се свързвате посредством Вашите връзки. С колкото повече хора се свързвате, толкова повече Вашата мрежа от връзки набъбва и става по-лесно да се свържете с желания от Вас човек / работодател.

 • Профил
  • Редакция на профил, пълен профил, публичен профил

   Редакция на профил е мястото, където попълвате Вашия профил и представяте себе си както пред останалите членове на Probook, така и пред работодателите.

   Пълният профил е видимият от Вашите връзки и работодателите профил.

   Публичният профил е видимият от всички останалите членове на Probook и нерегистрирани потребители Ваш профил.

  • Как да си добавя / променя снимката?

   От страницата за редакция на профил, точно под текущата Ви снимка има линк "Смени снимката". При натискане в дясната част (до текущата Ви снимка) ще се отвори формата за избор на нова снимка. Изберете желаната от Вас снимка, след което натиснете бутона "Качи новата ми снимка". След като Вашата снимка бъде качена страницата ще се презареди и ще Видите новата си снимка на мястото на старата.

   Поддържаните формати за снимки са .jpg, .gif и .png. Поддържаме също и .bmp, но поради спецификата на този формат Ви препоръчваме да използвате някой от предишните.

  • Защо / Как да добавя резюме?

   От "Добави резюме" можете да промените Вашето представяне. Резюмето е едно от първите неща, които посетилите профила Ви виждат и е важно да направите добро впечатление на работодателите.

  • Защо / Как да променя моята основна информация?

   Да въведете Вашата основна информация е първото нещо, което трябва да направите, след като влезете в Probook. Това е важно за Вашето представяне пред останалите членове на Probook и работодателите. Непопълнен профил = несериозен кандидат, а попълването на профила започва с въвеждането на Вашата основна информация. За да промените Вашата основна информация, моля въведете датата си на раждане и Вашето местоживеене. Задължителните полета са отбелязани със звезда отстрани.

  • Как да добавя / променя позиция?

   От страницата за редакция на профил, в блока "Настояща позиция" трябва да изберете типа на позицията, която ще добавите: "Добави позиция" - за настояща позиция, "Freelancer" - ако работите като такъв или "Безработен".

   При добавяне на настояща позиция трябва да изпишете името на работодателя си. За целта започнете да пишете в полето и ще получите предложения за работодатели, от които може да изберете Вашия, ако той е от списъка. Ако не е - Вие сте първият човек в Probook, който въвежда този работодател и трябва да попълните кратка информация за него - бизнес секторите, в които работи, населено място и големина на компанията. След това въведете Вашата длъжност по подобен принцип на въвеждането на работодател, изберете ниво в йерархията, от кога работите тук (+ до кога, ако това е бивша заемана длъжност). Можете да въведете и кратка допълнителна информация. За улеснение можете да използвате избора от библиотека, който е подобен на обяснения тук избор.

   Ако добавяте настояща позиция Freelancer трябва да изберете длъжност, при посочения по-горе начин, период и да въведете допълнителна информация, ако желаете.

   Ако сте безработен, моля въведете длъжността, която искате да заемате - каква точно работа търсите. В допълнителна информация можете да добавите Вашите изисквания към бъдещата си позиция, работно време, работодател и т.н.

  • Как да добавя професия?

   Можете да видите още информация за секцията специалисти.

   При избиране на "Добави професия" трябва да изберете специалността, която искате да добавите към своя профил и да запишете промените. Поздравления! Вече можете да поискате препоръки от Ваши клиенти и да спечелите нови такива!

  • Как да си добавя образование?

   От страницата за редакция на профил, в блока "Образование" изберете "Добави образование". Трябва да изберете степента на образование, държава, град и населено място, след което и учебно заведение. Специалност и награди са незадължителни полета. За период задължително изберете дата от и ако в момента продължавате образованието си - не избирайте дата до, в противен случай изберете и датата до. За улеснение можете да използвате и избора от библиотека, който е подобен на обяснения тук избор.

   Ако учебното заведение, което сте завършили липсва в базата данни на Probook, можете да съобщите за проблем, и да опишете наименованието и населеното място на учебното заведение. Важно е да знаете, че в базата данни на Probook учебните заведения фигурират с техните настоящи имена, а не с тези, които са носили преди години.

  • Как да си добавя / премахна език?

   По обяснения вече начин влизате в страницата за промяна на езици. Тук трябва да изберете език и ниво на владеене. Можете да добавите колкото желаете езика. За да премахнете език, моля изберете от падащото меню "език" първия език - празен.

  • Как да си добавя / премахна професионални умения?

   Аналогично на промяната на езици.

  • Как да си добавя / премахна шофьорска книжка?

   Аналогично на промяната на езици.

  • Как да си променя данните си за контакт?

   Можете да добавяте неограничен брой телефони и IMs и при желание да въведете своя адрес. Премахването е като това на езиците.

  • Как да променя моята допълнителна информация?

   Аналогично на промяната на езици.

  • Моят акаунт

   Виждате типът на Вашият акаунт в момента и различни начини да го ъпгрейднете. Чрез предплащането в Probook можете да използвате получените суми за закупуване на PRO / VIP акаунт, пускане на рекламна кампания. Виждате хората, които сте поканили и Вашият баланс по сметката.

  • Препоръки

   Виждате Вашите получени и дадени препоръки, както и заявки за препоръки към Вас. Можете да дадете или поискате препоръка от хора, които не са в Probook. За да излезе получена препоръка във Вашия профил, тя трябва да бъде одобрена от Вас.

  • Настройки за известяване по e-mail

   Можете да променяте настройките, за които да получавате e-mail известяване при възникване на определени събития в Probook. Сами преценете кое е важно и не го пропускайте!

  • Настройки за известяване по e-mail за групите

   Това са централизирани настройки за известяване в групите. Ако желаете да промените настройките за всяка група, в която членувате отделно можете да направите това като влезете в самата групата и нейните e-mail настройки.

  • Смяна на парола

   За да смените паролата си е необходимо да знаете старата си парола, да въведете новата и да я потвърдите.

  • Промяна на e-mail

   Въвеждате новия e-mail и Вашата парола. На посочения e-mail ще получите съобщение, чрез което трябва да потвърдите промяната.

  • Закриване на профил

   За да закриете Вашия акаунт е необходимо само да въведете Вашата парола. Закриването на профил е необратим процес. При желание след това можете да се регистрирате отново със същия e-mail.

  • Кой е гледал моят профил?

   Показва хората, разглеждали Вашия профил, подредени, започвайки от най-скоро разгледалия.

 • Хора
  • Какво представлява секцията "Хора"?

   Секцията "Хора" представлява търсачката на Probook. Тук можете да намерите Ваши познати, колеги, приятели или просто хора, от които се интересувате.

  • Търсене в профилите

   Можете да търсите по ключова дума, имена, компания и т.н. За потребителите с PRO и VIP акаунт има допълнителни възможности за търсене. В търсенето са въведени лимити на показваните резултати за различните видове акаунти.

  • Моите връзки

   Показва Вашите връзки, сортирани в азбучен ред. За улеснение и по-бързо намиране на определен човек в лявата част са показани няколко бързи филтъра - по компания, местоположение и индустрия.

  • Импортирани контакти

   Показва Вашите импортирани контакти - име и e-mail. Ако те вече са в Probook в дясната част до контакта излиза и логото на Probook. Чрез натискане на бутона "Изпрати поканата" тези, които са в Probook и не са Ваши връзки ще получат покана за свързване, а тези, които все още не са се регистрирали ще получат покана за присъединяване в Probook. След като приемат Вашата покана за присъединяване, автоматично ще бъдете свързани с тях.

  • Възможни връзки

   Във възможни връзки се появяват хора, които може би познавате. Те са или са били свързани с Вас, Вашата работа, обучение и т.н. В лявата част има зададени 4 филтъра, по които можете да намерите по-бързо търсения човек. Аналогично на търсенето в профилите и тук има зададени лимити при показване на резултатите.

  • Добавете връзки

   Кого искате да поканите в probook? - можете да използвате формата, за да изпратите покани за Probook на няколко човека едновременно. Можете да разделите избраните e-mail-и със запетая, да промените съобщението и да го изпратите.

   Най-бързият начин да добавите контакти - можете да използвате тази форма, за да импортирате Вашите контакти директно от Вашия e-mail адрес. Той, обаче, трябва да е от gmail, yahoo или hotmail. Въведете Вашия e-mail и кликнете на "Намери контакти", след което трябва да разрешите на Probook да вземе Вашите контакти. Ако операцията е успешна ще бъдете пренасочени към "Импортирани контакти", от където ще можете да поканите току-що импортираните си контакти.

  • Какво показват иконките до имената на човек?

   До имената на хора често излизат различни икони.

   Такива са иконите и , показващи, че човекът има съответния акаунт в Probook.

   Други икони са , и , които показват, че съответният човек е Ваша първа, втора или трета връзка.

   Иконата показва, че потребителят е дал един или повече най-добри отговора във "Въпроси и отговори".

   Иконата няма нужда от коментар. :)

  • Изпрати ProСъобщение / Изпрати съобщение

   Съобщение можете да изпращате до всеки в Probook, който е свързан с Вас, както и до ръководителя на проекта Probook - Николай Недялков.

   ProСъобщение-то представлява изпращане на съобщение до човек, който не е от Вашата мрежа (не е свързан с Вас). Ако имате PRО или VIP акаунт можете да изпращате определен брой ProСъобщение-я.

  • Какво е да добавя някого в мрежата си?

   Това означава да се свържете с него, да му изпратите заявка за свързване е по-точно казано.

  • Разглеждане профила на друг член на Probook

   Когато разглеждате профила на друг член на Probook, в зависимост от връзката Ви с него Вие имате достъп до различна информация. Винаги, обаче, виждате неговата основна информация.

  • Докладване за нередност с профил

   При преглед на профила на човек и установена нередност, можете да докладвате за това от линка в дясната част на страницата - "Докладвайте за нередност".

  • Как сте свързани с ...

   Ако профилът на човека, който разглеждате, е Ваша втора или трета връзка, то Вие можете да кои са хората, които ви свързват. В дясната колона има блок - "Как сте свързани с ..."

  • Хората, разглеждали този профил, също посещават

   В дясната колона се намира и блокът "Хората, разглеждали този профил, също посещават", от където можете да видите от кои други хора се интересуват разгледалите този профил. Дали те са Ваши конкуренти, колеги или познати?

 • Писма
  • Съобщения

   Можете да изпращате съобщение до няколко човека наведнъж, да архивирате или изтривате получени съобщения.

  • Покани

   Можете да разгледате получените си покани за свързване, за влизане в групи, за участие в събития. Можете да прегледате изпратените от Вас покани и архивираните такива - поканите за свързване, на които сте отговорили.

  • Какво ново?

   Тук бихте могли да видите последните активности в Probook, които Ви касаят, но не директно. Например - нов служител се е присъединил към Ваша компания, нов член се е присъединил във Вашата група и др.

 • Компании
  • Търсене в компании

   Показва се форма за търсене по критерии, ако желаете да търсите, или списък с всички бизнес сектори, ако желаете да изберете компания от точно определен сектор.

  • Моите компании

   Показва списък с компаниите, в които сте работили или в момента работите.

  • Следвани компании

   Показва компаниите, чиито профили следвате.

  • Преглед на профил на компания

   Показва основната информация за компанията, заедно с това кой управлява профила и, ако има такъв човек.

  • Нередност с компания

   Можете да съобщите за нередност с компания от линка в дясно "Съобщете за нередност".

  • Служители и свободни работни места

   Можете да прегледате настоящите и бивши служители на компанията, да се свържете с тях, да обмените информация и т.н. Също така можете да видите дали компанията в момента е обявила свободни работни места

  • Промяна на профил на компания

   Ако сте собственик на компания можете да променяте профила и, допълвайки информация. Можете също така да промените бизнес секторът, който се показва по подразбиране.

 • Новини
  • Всички новини

   Показва всички новини в Probook. Можете да гласува за дадена новина чрез натискане на бутона в ляво до заглавието и. Можете да прегледате новина, коментарите за нея и други чрез кликване на заглавието и.

  • Последни новини, топ новини

   Показване на топ новините за последните 24 часа, 7 дни или 30 дни, подредени по брой гласове.

  • Мои новини

   Показва новините, публикувани от хората, които следвате.

  • Добави линк с новина

   Използвайте, за да добавите Ваша новина в Probook. След това тя ще бъде видяна от всички и те ще могат да я споделят с техните връзки.

  • Новините днес

   Блокът "Новините днес" включва 3 от последните новини в Probook, публикувани от партньори. Как да стана партньор.

 • Групи
  • Всички групи

   Показва информация за всички групи, подредени по брой членове.

  • Търсене на групи

   Можете да търсите група чрез въвеждане на текст за търсене и категория на групата.

  • Преглед на група

   При преглед на група, в която не членувате виждате нейното описание, както и кои от Вашите връзки членуват в нея. Ако групата е отворена можете да прегледата и останалите и членове.

  • Преглед на група, в която членувам

   Ако членувате в групата виждате всички дискусии в нея, можете да започвате нова дискусия, да търсите в дискусиите, виждате най-активните и най-новите членове, можете да променяте своите настройки в групата.

  • Моите настройки в група

   Можете да променяте видимостта на членството си (дали групата да се показва във Вашия профил) и e-mail настройките си (при какво събития да получавате e-mail).

  • Поканете Ваши колеги

   Можете да поканите Ваши връзки, които все още не членуват в групата, да се присъединят.

  • Създаване на група

   Групите на Probook Ви помагат да сте информирани и да поддържата връзка с хора, които споделят Вашите интереси.

 • Работа
  • Търсене в обявите за работа

   Можете да търсите в обявите по ключова дума, длъжност, сфера на работа, местоположение, компания и време на публикуване. Най-отпред се показват VIP обявите, след тях PRO и след това обикновените обяви.

  • Преглед и кандидатстване по обява за работа

   При преглед на обява за работа се показват детайлите по нея. Компанията задължително има профил в Probook, можете да видите работещите в момента в нея, както и всякаква друга информация за нея. Виждате от кого точно е публикувана обявата и можете да се свържете с него чрез съобщение или ProСъобщение.

   При кандидатстване по обява е добре Вашият профил да бъде попълнен максимално (рядко работодател би прегледал профила на човек без снимка, например). Ако към обявата има закачени тестове трябва да ги решите, за да можете да кандидатствате. След като попълните профила си и решите тестовете, ако има такива, можете да потвърдите кандидатурата си, като добавите телефонен номер и мотивационно писмо. Успех!

  • Избрани обяви

   Вие можете да записвате избрани от Вас обяви за по-бърз достъп, както и да виждате къде вече сте кандидатсвали.

  • Публикувай обява

   При публикуването на обява е задължително да посочите конкретната длъжност, за която се отнася обявата, сферата на дейност, кой е работодателят, за кое населено място се отнася, както и да публикувате описание на длъжността. Обявата ще бъде прегледана от администратор и одобрена, ако удовлетворява условията.

   Това е секция за публикуване на обяви от представители на компании, предлагащи работа, а не за публикуване на обяви от хора, търсещи работа.

  • Моите обяви

   Показва публикуваните от Вас обяви.

 • Въпроси и отговори
  • Какво представлява секцията "Въпроси и отговори"?

   В секцията "Въпроси и отговори" можете да зададете Ваш въпрос от каквото и да е естество към всички членове на Probook. Останалите членове могат да изпратят въпроса на техни връзки, които да помогнат с отговори.

  • Как да задам въпрос?

   В "Задайте въпрос" можете да въведете Вашия въпрос. След натискане на бутона "Изпрати" трябва да изберете към кого е зададен въпроса, да въведете ключовите му думи и да изберете неговата категория.

   Например ако питате "Как ще завърши мачът довечера?", можете да въведете за ключови думи: футбол, отбор, среща и др. За категория можете да изберете "Спорт".

  • Търсене във въпроси и отговори

   Търсене се осъществява от "Намерете въпрос, отговорете и станете Експерт". Ако изберете да търсите разширено ще можете да изберете къде да се търси, дали да се търси в отворените или в приключилите въпроси (ако търсите отговор). Ако желаете можете да ограничите резултатите до контактите от Вашата мрежа, както и да изберете определена категория за търсенето.

  • Експерти

   Секцията "Експерти" показва хората с най-добри отговори на въпроси в Probook. Можете да видите "Как се става Probook експерт?"

  • Моите въпроси

   Имате бърз достъп до всички Ваши текущи и приключени въпроси.

  • Моите отговори

   Аналогично на "Моите въпроси". Виждате Вашите отговори, както и тези от тях, които са избрани за най-добри. Можете да видите и Вашия ранг в класирането на Probook експертите.

 • Събития
  • Всички събития, търсене на събития

   Виждате всички предстоящи събития, въведени в Probook, заедно с тяхното описание.

   Можете да търсите по ключова дума, категория, както и дати.

  • Моите събития

   Това са събитията, в които Вие сте участвали.

  • Поканете Ваши колеги

   При разглеждане на Вашите събития можете да поканите Ваши колеги да участват заедно с Вас. Изберете хората, които желаете да поканите и натиснете "Изпрати поканите".

  • Добавяне на събитие

   За да добавите събитие трябва да въведете неговото име, да изберете категорията, към която то се причислява, ако желаете може да добавите снимка, също по избор - да въведете описание на събитието.

   По-интересната част е при избиране вида на провеждане на събитието. То може да бъде с начална и крайна дата/час или на определен ден. При добавяне на събитие, което ще се проведе с начална и крайна дата/час трябва да се изберат те, като крайните дата/час не са задължителни. При избор на събитие, което ще се проведе на определен ден е необходимо избирането на деня.

   Друго интересно е, че събитието може да бъде свързано с група или компания. Групата трябва да е от групите, които Вие сте основали, а компанията от тези, в които в мометна работите.

   Събитието също така може да е публично или частно. Свързаните събития може да са само частни.

  • Минали събития

   Показва всички изминали събития.

 • Анкети
  • Всички анкети, търсене в анкетитте

   Показва всички активни в момента анкети. Търсенето се осъществява по ключова дума.

  • Моите анкети

   Показва създадените от Вас анкети. Можете да редактирате, включвате/изключвате или изтривате анкетите си.

  • Моите зони

   Зоните ви позволяват да качите анкети на Вашия сайт и да изберете какви анкети да се показват. Всяка зона отговаря на група анкети, показващи се на случаен принцип.

  • Добавяне на анкета

   За да добавите анкета е нужно да добавите въпроса на анкетата и поне два отговора. Трябва да изберете и срок, снимка и цветова гама.

  • Преглед на анкета и гласуване

   При преглед на анкета можете да видите и всички коментари към нея. За анкета можете да гласувате само веднъж. За да видите резултатите от анкета е необходимо да гласувате. Ако желаете можете да "вземете" анкетата. Това означава да я поставите във Ваш сайт.

 • ProИнтервю
  • Какво е ProИнтервю?

   ProИнтервю е нова форма на интервю, непозната и невъзможна до сега в България.

   Това е on-line интервю, с продължителност една седмица.

   Въпроси може да задава всеки член на професионалната мрежа Probook.

   Интервюираният отговаря директно, а задаващият въпроса има право на допълнителни уточнения и въпроси.

   Водещият има задължението да не допуска дублиране на въпроси и нецензурно съдържание.

  • Как да задам въпрос?

   Въпроси към госта в текущото ProИнтервю можете да зададете директно от началната страница на ProИнтервю - http://probook.bg/interview. След като зададете Вашия въпрос той ще бъде прегледан от водещия на интервюто.

   Задължителните елементи в задаването на въпрос са да сте регистриран потребител на Probook, да имате снимка, въведена настояща позиция и образование. Т.е. да сте сериозен човек.

  • Предишни ProИнтервюта, търсене в интервютата

   Виждате всички минали ProИнтервюта, заедно с въпросите и отговорите на всяко от тях. Можете да търсите конкретно интервю чрез ключова дума и/или категория.

  • Как да изпратя предложение за гост?

   Можете да прегложите гост, като посочите неговото име / пост, или опишете по някакъв начин чрез дейността, която извършва. Трябва да кажете и защо този човек да е гост в ProИнтервю. Ако той вече има профил в Probook можете да ни дадете линк към него.

 • ProДискусия
  • Какво е ProДискусия?

   On-line дискусия с участието на водещи специалисти по актуални теми от обществения, политическия, социалния и културен живот на България.

   Регистрираните в Probook имат възможност да задават въпроси към участниците в дискусията преди и по време на самата дискусия. Най-интересните от тях ще бъдат включени в дискусията.

   Посетителите на сайта Probook могат да проследят дискусията в момента, в който се провежда.

   Дебатът е с продължителност един час.

  • Нови дискусии, дискусионен клуб "Probook"

   Показва всички дискусии, които се провеждат в момента. Можете да видите и предишните дискусии.

  • Предложение за тема и гости

   Можете да предложите интересни според Вас тема и участници, дискутиращи темата.

  • Преглед на дискусия

   Виждате темата на дискусията, дискутиращите, заедно с техните точки, водещия, заедно с кратка информация за дискусията и всички въпроси и отговори. За всяко изказване на дискутиращ можете да давате точка, ако сте съгласен, харесвате, научили сте нещо ново от мнението му или просто така решите.

  • Как да задам въпрос?

   При преглед на дискусия можете да изберете "Виж зададените въпроси". Ще видите всички зададени въпроси, подредени по брой гласове. Водещият на дискусията избира кои въпроси да изложи пред дискутиращите.

 • Специалисти
  • Какво представлява секцията "Специалисти"?

   В секцията "Специалисти" са включени професии, като "Стоматолог", "Фризьор", "Адвокат", "Учител по английски", "Бояджия", "Счетоводител", "Брокер недвижими имоти" и много други, при които специалистите работят директно с клиенти.

   Можете да прочетете още за секцията "Специалисти".

  • Търсене на специалисти

   От лявата страна на страницата с всички специалисти можете да видите само специалистите от дадена сфера или професия. Чрез Probook Вие можете да се свържете с всички тези хора директно.

 • Jobs 2.0
  • Какво е Jobs 2.0?

   Това е ново поколение HR мениджмънт.

   Преминаването на обявите за работа от вестникарските колонки в интернет беше революция. Сега професионалните мрежи извършват втора такава.

 • ProРеклама
  • ProРеклами

   Виждате информация за Вашите текущи и приключени кампании

  • Мнения на рекламодатели

   Можете да прочетете какво мислят рекламодателите за техните кампании в Probook, заедно с кратка информация за тяхната ProРеклама.

  • Умножи X 2

   Всяка седмица поръчалият най-голяма ProРеклама през системата на Probook получава удвояване на срока на кампанията - НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

  • Добави ProРеклама

   Ако искате да поръчате ProРеклама, трябва да въведете нейното съдържание и да изберете картинка, която ще се визуализира в ProРекламата.

Търсене в помощната страница