Професионална мрежа

Събития

Търсене на събития
От:
До:
Добавяне на събитие
Можете да използвате събитията, за да организирате групова среща, фирмено парти или да споделите нещо интересно с Вашите колеги.

Сортирай по брой участници Сортирай по дата на започване Сортирай по име   В низходящ ред Във възходящ ред Всички събития (5)
Какво е Смарт ТВ-Бокс?
По същество това e мини компютър с операционна система (най-често Андроид), който се свързва с телевизора чрез HDMI порт. Тази джаджа осигурява съществено разширение на възможностите на телевизора , т.е това е yмно ycтpoйcтво, ĸoетo дoбaвя дoпълнитeлнa фyнĸциoнaлнocт ĸъм вaшият тeлeвизop. C тaĸoвa ycтpoйcтвo вaшия oбиĸнoвeн, Покажи повече
Начало: 10ч. на 21. април 2019г. | Потвърдили присъствие: 1 | Присъедини се
Изложението Save the Planet ще представи български и чужди фирми, предоставящи продукти и решения за събиране, третиране и оползотворяване на отпадъци.
Заедно с изложбата ще бъде проведена и конференция на същата тема. Събитието е отворено за посещение от представители на общинска и държавната администрация, еколози, инвеститори, ръководители Покажи повече
Начало: 10ч. на 27. март 2018г. | Потвърдили присъствие: 1 | Присъедини се
Smart Cities има за цел да популяризира модерните технологии и работещи практики, които могат да превърнат градовете ни в по-екологични и ефективни системи. То е място за среща между доставчици на решения и потребители. Участието в паралелната конференция е възможност за получаване на актуална информация за тенденции, законодателство и перспективи.
В Покажи повече
Начало: 10ч. на 27. март 2018г. | Потвърдили присъствие: 1 | Присъедини се
Изложението ЕЕ и ВЕ е платформа за изява на международни компании и водещи български фирми, предлагащи рентабилни и екологични решения за производство и потребление на енергия. Събитието е във формат „изложба-конференция” и е отворено за посещение от представители от областта на автоматизацията, инженеринга, строителството, енергетиката, различни браншове Покажи повече
Начало: 10ч. на 27. март 2018г. | Потвърдили присъствие: 1 | Присъедини се
Старт 17 февруари 2018 г.
Единственият международно акредитиран от Международната Академия на НЛП Треньорите (ITA) сертификационен курс за промяна в България „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“! Курса, в който промяната става възможна, човек намира вдъхновение да поеме лична отговорност за автентично лидерство и развитие на екипа и компанията.
ПРОГРАМАТА Покажи повече
Начало: 10ч. на 17. февруари 2018г. | Потвърдили присъствие: 1 | Събитието е започнало