Професионална мрежа

Строителна фирма Анимил ООД


Анимил е създадена само и единствено с цел - максимално облекчаване на Клиента по строително-ремонтните процеси, специалистът в строително-ремонтните
Данни за контакт гр.Пловдив
бул. Освобождение 3, хотел SPS http://animil-bg.com/
animilood@abv.bg

0887878998, 0888674811
Служители 1
Бизнес Сектор(и):
  • Архитектура и строителство
  • Услуги
  • Инженерни дейности
РазмерРазмер
11 до 20 служители
Съобщете за нередност
Профила на тази компания се управлява от И. К
 
АНИМИЛ ООД е строителна фирма, специализирана в областта на строителство, ремонти и вътрешно-довършителни дейности и по-точно - в комплексните решения на проблемите, свързани с изграждане и ремонт на жилища, офиси, магазини, складове, детски градини, училища и други учебни заведения, аптеки, лечебни заведения (болници и медицински центрове) и др.

Анимил е фирма с дългогодишен опит в комплексните строителни ремонти, а именно - изграждане на ВиК и електроинсталации, топло- и хидроизолации, шпакловка, замазка, мазилка, боядисване, сухо строителство (преградни стени, окачени тавани и т.н.), поставяне на фаянс, теракота, гранитогрес и още много други строителни и строително-ремонтни дейности.

Анимил е строителна фирма, създадена само и единствено с цел - максимално облекчаване на Клиента по строително-ремонтните процеси, специалистът в строително-ремонтните и довършителни работи!

Анимил ООД е сертифицирана фирма по ISO 9001-2008 от 28.11.2013 г. Фирмата е внедрила и прилага системата за управление на качеството с обхват: Извършване на строително-монтажни и строително-ремонтни работи.