Професионална мрежа

Международен институт по Андрология


Сексуален живот без проблеми!
Данни за контакт гр.Пловдив
Пловдив, ул. Филип Македонски 37, в болница Медлайн http://andrologia.bg/
iai@andrologia.bg

032 571 610
Служители 1
Бизнес Сектор(и):
  • Здравеопазване
РазмерРазмер
6 до 10 служители
Съобщете за нередност
Профила на тази компания се управлява от И. К
 
International Andrology institute е основан през 1990 година с цел - предлагане на качествена профилактика, диагноза и лечение на сексуалните проблеми мъжете. В нашия институт се прилага богатия опит, придобит от над 30 000 успешни операции, за да се осигури професионално лечение за естетичен вид и функциониране на мъжките полови органи в седем дестинации по света. Ние изиграхме основна роля в съвместното разработване, развитие и подобряване на повечето от съвременните хирургични техники, които в момента се приемат за стандарт по целия свят.

Международен институт по Андрология разшири дейността си, създавайки в Пловдив нов Андрологичен център - в болница Медлайн, оборудван с високо технологични апарати за диагностика на андрологичните проблеми.

Основни дейности на International Andrology Institute - IAI:

Профилактичен контрол
Диагноза и лечение на мъжката сексуална дисфункция
Диагноза и лечение на мъжкия стерилитет
Диагноза и лечение на урологичните заболявания
Пластична и протезна хирургия
Международният институт по Андрология разполага с клиники за профилактика, диагноза и терапия на сексуалните проблеми на съвременния мъж, в Гърция, Германия, Испания и Обединените Aрабски Eмирства. Днес, IAI - International Andrology Institute работи и в България в сътрудничество с д-р Костас Константинидис и д-р Ангел Енчев.