Професионална мрежа

Експершънс


See the world with Expertians
Данни за контакт гр.Варна
бул. "Мария Луиза" 26, етаж 2 http://www.expertians.com
info@expertians.com

0886832551
Служители 1
Бизнес Сектор(и):
  • Бизнес, консултантски услуги
  • Образование, научна дейност
  • Услуги
  • Човешки ресурси
РазмерРазмер
1 до 5 служители
Съобщете за нередност
Профила на тази компания се управлява от Г. Х
 
Expertians е самостоятелна компания, създадена в началото на 2013 г. с номер на лиценз № 1640 / 31.10.2013 г. Обособяването й е естественият отговор на една бързо разрастваща се и предоставяща нови възможности пазарна ниша, както и предлагане на допълнителни ползи за всички клиенти, които ползват услугите й.

Отчитайки фундаменталната разлика в естеството на предлаганите услуги в този бранш, ние решихме да се заемем с амбициозната задача не само да предоставяме качествени програми, чрез които нашите участници да придобият ценен работен опит в други държави, но и да станат референт за качество, надеждност и сигурност на нашата компания.

Динамична, отговорна, трудна, напрегната, но също така интересна, предизвикателна, вдъхновяваща и носеща голямо лично и професионално удовлетворение. Такава е работата на хората, натоварени със задачата да подпомогнат стартирането, организирането и успешното предоставяне на едни наистина полезни услуги за клиентите си.

В Expertians разбираме, че иновациите, качеството и развойната дейност са неделима част от конкурентоспособността на всяко дружество, опериращо на международния пазар. Ние прилагаме по-стриктни стандарти за качество на услугите си, за да предоставим на нашите клиенти по-добри програми и услуги. Благодарение въвеждането на тази стратегия, ние сме уверени, че можем да предложим услуги от най-високото международно ниво.

За нас е истинско удоволствие да бъдем в полза на хората в България.
За нас е амбиция да подпомогнем желанията им да се случат.
Компанията е регистрирана в Комисията за Защита на Личните Данни с Идентификационен номер: 388008