Професионална мрежа

Ренато ООД


Данни за контакт гр.Казанлък
Офисът ни в гр.Казанлък се намира на адрес: ул>"Кирил и Методий" №5, ет.2, офис-12.
(сградата срещу магазин - ПЕРУН) http://www.renato-job.com
jobsky@abv.bg

0878122821; 0885178397
Служители 3
Бизнес Сектор(и):
  • Маркетинг/Реклама/ПР
  • Туризъм, хотели и ресторанти
  • Търговия
  • Услуги
  • Човешки ресурси
РазмерРазмер
1 до 5 служители
Съобщете за нередност
Профила на тази компания се управлява от П. Б
 

Фирмата е създадена през 2006 г., като основната дейност е насочена към програми за културен обмен (work and travel, Au pair, NVQ). През последните шест години установихме добри работни контакти и стабилни партньорски взаимоотношения с водещи  компании  в сферата на туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, услуги, търговия и строителство.

Също така работим по  програми свързани с обгрижването на възрастни хора в Австрия и Германия. Със съдействието на нашите  партньори,  днес много австрийски и немски семейства, получават професионално обгрижване от нашите кадри.

От началото на 2011 г. фирмата ни е изключителен представител за България на „SBDeadSea” - водеща козметична компания във Великобритания, с централен офис в Бристол, занимаваща се с продажбата на козметични продукти и аксесоари за коса в едни от най-известните Молове. Нашата задача е да подберем качествен персонал за нуждите на нашите партньори  „SBDeadSea”. За кандидатите заминаването е напълно безплатно – без такси от България  и последващи във Великобритания.

 Всички програми  са свързани с платени стажове в различни видове специалности и целят обучението и практическите занятия на кандидатите.

Целта на Компанията ни е с времето да се предлага една улеснена процедура по заминаването, необвързана с финансови ангажименти към кандидатите , като към този момент можем да се похвалим с напълно безплатни програми за 3 от нашите оферти:  Програмата за Великобритания ”Продавач-Консултанти” в  Молове , Програмата за Австрия ”Асистенти за обгрижване на стари хора ” и Програмата за Германия ” Асистенти за обгрижване на стари хора ”.

 Основната цел на нашата фирма е да предостави своевременно, надеждно и ефективно, възможно най-добрите услуги, отговарящи на очакванията, както на нашите български клиенти, така и  на чуждестранните Партньори.  Предлагаме Ви дългосрочно сътрудничество, базирано на взаимно доверие и лично отношение.