Професионална мрежа

Джоб сити ЕООД / Reed Bulgaria


Данни за контакт гр.София
www.reedglobal.com/Bulgaria http://www.reedglobal.com/Bulgaria


00359 2 954 99 80
Служители 1
Бизнес Сектор(и):
  • Човешки ресурси
РазмерРазмер
над 300 служители
Съобщете за нередност
Профила на тази компания се управлява от В. Р
 

Job City e ексклузивен партньор на Reed Specialist Recruitment UK за България - водещ доставчик на услуги в набиране на кандидати за специализирани професии и в управление на човешки ресурси. 
Предоставяме новаторски решения в областта на набиране на работна сила – както на работодатели, така и на търсещи работа.

Уникалният стил и специализиран подход на Job City - Рийд България ни позволява да предоставяме възможно най-добрите решения за набиране на работна сила. Нашето международно присъствие ни дава възможност 
да намираме професионалисти от много страни, от най-различни отрасли и браншове – било за работа на щат, на временна длъжност или по договор. 

Инженерство 
Финанси и банково дел 
Здравеопазване и Фармация
Научно-приложни дисциплини 
Технологии и комуникации 
Други професии 

В допълнение към тези специалности, нашият опит в набиране на хора с различни професии е гаранция, че ще отговорим и на по-широките ви кадрови изисквания.

За кандидати
Ако търсите възможности за работа в една от тези области, моля направете справка в нашата база данни за подходящи работни места.

За клиенти
Ако търсите квалифицирани кандидати с горните професии, обадете ни се още днес – изпратете обява за вакантното място веднага, позвънете на тел. +359 2 954 9985 или изпратете имейл на info.bulgaria@reedglobal.com

Българското предсатвителство на Рийд съзнава, че специализираният подход и тясното профилиране са ключът към успеха.

Нашите новаторски решения при набиране на работна сила, в съчетание с уникалните ни подходи в обучението на персонал, ни позволяват да удовлетворяваме отново и отново всички нужди на нашите клиенти. 

За да получите най-добрата консултация за всеки отрасъл, свържете се с нас на:

Job City Ltd.
Ул. „Адриана Будевска” 8
1 етаж, ап. 1
София 1463
България

Тел: +359 2 954 9980 / +359 2 954 9985
Факс: +359 2 954 9985 

www.reedglobal.bg