Професионална мрежа

Мото - Пфое ЕООД


Клиентът е №1 !
Данни за контакт гр.София
гр. София, бул. Сливница 444 http://www.motopfohe.bg/


Служители 23
Бизнес Сектор(и):
  • Автомобили, автосервизи, бензиностанции
РазмерРазмер
над 300 служители
Съобщете за нередност
Профила на тази компания се управлява от К. Г
 

Мото-Пфое е една от първите частни автомобилни компании в България – официален вносител и дистрибутор на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover у нас. Създадена е на 26 юли 1991 г., еднолично дружество с ограничена отговорност, собственост на «Хуго Пфое» ЕООД, Хамбург, Германия. 

Компанията разполага с мрежа от фирмени представителства в общо 16 града в страната: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Габрово, Монтана, Благоевград, Велико Търново, Добрич, Сливен, Хасково, Пазарджик и Шумен. Днес за Мото-Пфое ЕООД работят над 600 души. 

През своите повече от 17 години на българския автомобилен пазар, Мото-Пфое се утвърждава като една от най-стабилните и успешно развиващи се фирми с доказани лидерски позиции в автомобилния бранш. Компанията заема 12-о място в класацията на сп. «BusinessWeek България» от 2006 г. за 50-те най-бързо развиващи се компании в България. През 2007 г. и 2008 г. 

Мото-Пфое ЕООД е сред 100-те най-големи компании в България в класацията на в. Капитал - «Капитал 100» . Мото-Пфое осигурява на своите клиенти цялостно обслужване – продажба на автомобили и резервни части, гаранционен и извънгаранционен сервиз, собствен лизинг, краткосрочни наеми (рент а кар), дългосрочни наеми, управление на автомобилен парк, застраховки. 

У нас компанията провежда постоянна и стабилна инвестиционна политика. Собственикът, Карл-Хайнц Пфое, е един от първите инвеститори в страната.За 17 години са построени и пуснати в експлоатация десетки модерни комплекси за продажба и сервизно обслужване на автомобили Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover. От 2002 г. 

Мото-Пфое е сертифицирана по ISO 9001:2000 – система за управление на качеството. Мото-Пфое е основател на първия частен музей у нас “Ford и България”. Традиционно за всички клиенти и партньори се провеждат тенис-турнир, рали, модно ревю, детско шоу и редица други инициативи. Компанията издава списание “МОТО-ПФОЕ НЮЗ” и продуцира телевизионното предаване “Голямото семейство“, което се излъчва по телевизии BBT, Евроком, Телевизия 7 дни и Канал 3. 

Мото-Пфое има дългогодишни традиции в областта на спорта и културата. Компанията e спонсор на Български олимпийски комитет, Професионалната футболна лига, Български футболен съюз, Български червен кръст. Организатор е на Дарителската програма за опазване на природното и културно наследство, партньор на Националния исторически музей, Софийска опера и балет, Националния политехнически музей, Съюза на артистите в България и др.