Професионална мрежа

Vitamark International


Направете нещо различно и променете живота си.
Данни за контакт Houston
Vitamark International®
13430 Northwest Freeway, Suite 290
Houston, TX 77040 http://stoyan.vitamark.com/
questions@vitamark.com

Служители 8
Бизнес Сектор(и):
  • Бизнес, консултантски услуги
  • Здравеопазване
  • Маркетинг/Реклама/ПР
РазмерРазмер
над 300 служители
Съобщете за нередност
Профила на тази компания се управлява от С. Б
 

Ние вярваме в това всеки предприемач да има възможността да постигне финансова свобода. Затова говорим за “Силов мрежов маркетинг”.

Ние сме се посветили на това до такава степен, че сме наистина радикални по отношение на начина, по който правим мрежов маркетинг. Vitamark отстранява всички посредници и дава шанс на обикновените хора възможност да изкарват допълнителен доход - днес и завинаги, просто като споделят за Limu Plus и канят другите да правят същото.

Не е нужно да бъдеш добър търговец, за да успееш. Усилията, които можеш да положиш днес, се повтарят в мрежата, за да може всичко, което правиш днес, да ти осигури пасивен доход в бъдеще. Този процес се нарича дуплициране и ти дава силата да извлечеш максималното от своето време и пари. Това можеш да направиш, нали?

Да споделиш за продукт, който другите желаят, да помогнеш на другите да подобрят своето здраве и да споделиш възможност, от която другите имат нужда - това помага на хората да открият свободата. Изгради свой бизнес с Vitamark и открий силата на мрежата.